چهارشنبه , ۲۱ آذر ۱۳۹۷
سرخط خبرها
خانه / ویزا / اقامت از طریق سرمایه گذاری در سوئد

اقامت از طریق سرمایه گذاری در سوئد

 

shutterstock 196905911 1024x400 اقامت از طریق سرمایه گذاری در سوئد
🔻اقامت سرمایه گذاری چیست؟
👈 اقامت سرمایه گذاری یعنی متقاضی قصد سرمایه گذاری حداقل ۵۰۰ هزار کرون در سوئد را دارد.
البته یافتن بیزنس ۵۰۰ هزار کرونی در شهرهای بزرگ، اگر نگوییم غیر ممکن، باید گفت بسیار دشوار است چرا که بیزنس انتخابی باید توان مدیریت مالی یک خانواده را داشته و به عبارت دیگر دخلی متناسب با هزینه های روز سوئد را دارا باشد؛ لذا هموطنان عزیزی که قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری را دارند یا باید مبلغی در حدود و یا بیشتر از یک میلیون کرون را برای این امر در نظر گرفته باشند و یا از سرمایه گذاری در شهرهای بزرگ و گران صرفنظر کنند.
👈برای اثبات توانایی سرمایه گذاری، موجودی حساب بانکی به مبلغ مذکور به ریال در ایران جهت ارائه به سفارت سوئد در تهران و ارائه ترجمه آن به اداره مهاجرت سوئد مورد نیاز می باشد.
🔻از شرایط دیگر، ارائه بیزنس پلن استاندارد حداقل ۲ ساله برای راه اندازی کسب و کار مورد نظر در سوئد الزامی است.
👈وکلای شرکت Excello Law صفر تا صد پروسه را برای متقاضیان محترم در کوتاهترین زمان ممکن انجام می دهند.

زمان تقریبی دریافت اقامت سرمایه گذاری چقدر است؟
📝 از ابتدای امضای قرارداد و تفویض وکالت به وکلای سوئدی تا اخذ اقامت و “پرسنال نامبر” در سفارت سوئد در تهران بین ۶ تا ۸ ماه و در بدبینانه ترین حالت ۹ ماه پیش بینی می گردد.

📌 تبصره: لازم به ذکر است که متقاضی در طولانی یا کوتاه شدن زمان پروسه نقش عمده ای دارد؛ به عنوان مثال در برنامه ریزی این شرکت، تحویل مدارک متقاضی به وکلا ۷۲ ساعت تعیین شده است ولی برخی از متقاضیان این زمان ر ا تا ٣ هفته یا بیشتر به تاخیر می اندازند. آماده نبودن پاسپورت همراهان، تاریخ کافی نداشتن پاسپورت ها، ترجمه نکردن به موقع مدارک مورد نیاز، آماده نبودن مدارک تحصیلی و پروسه زمانبر دریافت مدارک از دانشگاهها و … همه از عوامل طولانی شدن پروسه می باشد.

🔹نوع اقامت دریافتی چه اقامتی و برای چه مدت زمانی است؟
📝 اقامت مد نظر “اقامت سرمایه گذاری” و مدت آن دو ساله است و پس از آن دو سال، به اقامت دائم تبدیل می شود.

آیا در طول مدت ۲ سال اقامت سرمایه گذاری باید در سوئد حضور داشت؟
📝 طبق قانون، حضور مستمر دو ساله نیاز نیست و متقاضی می تواند نیمی از سال را در خارج از سوئد به سر برد اما پیشنهاد وکلای شرکت حضور حداقل ۷ تا ۸ ماهه سالانه در سوئد است؛ بدیهی است حضور هر چه بیشتر فرد متقاضی در سوئد در طول این دو سال، برای تبدیل اقامت وی به اقامت دائم نقش بسزایی داشته و آیتمی مهم محسوب می شود.

درباره ی مدیریت

به این وبسایت خوش آمدید

همچنین ببینید

انگلستان

انواع ویزای انگلستان

➖ ویزای تحصیلی Tier 4 ویزا تحصیلی tier 4 در انگلستان یکی از بهترین روش های مهاجرت به انگلستان می باشد. این نوع ویزا در انگلستان اصلی ترین ویزای تحصیلی است که برای دوره های کالج، دانشگاه و دوره های بلند مدت باید برای آن اقدام نمود. ➖ویزا تحصیلی کوتاه مدت ( ویزیتور) برای گرفتن …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − سیزده =