سه شنبه , ۲۱ آبان ۱۳۹۸
خانه / گردشگری / ‌ شرایط درخواست ویزای ساب کلاس ۱۱۴ استرالیا

‌ شرایط درخواست ویزای ساب کلاس ۱۱۴ استرالیا

21109814 ‌ شرایط درخواست ویزای ساب کلاس 114 استرالیا

ویزای ساب کلاس ۱۱۴ استرالیا یا همان ویزای خویشاوند سالخورده استرالیا برای افراد مسن در نظر گرفته شده است که فرد واجد شرایط زندگی در استرالیا از نظر مالی تمکن می باشد .

با این ویزا می توان به طور نامحدود در استرالیا ماند ، به تحصیل یا کار در استرالیا پرداخت ، در طرح مراقبت های بهداشت عمومی استرالیا شرکت کرد و از بستگان خود حمایت کرد تا به کشور استرالیا بیند و در نهایت در صورت واجد شرایط بودن می توان درخواست تابعیت استرالیا را ارائه داد .

فرد می تواند از تاریخ اعطای این ویزا به مدت ۵ سال وارد کشور استرالیا شود تا زمانی که ویزای فرد متقاضی معتبر باشد .

ویزای ساب کلاس ۱۱۴ استرالیا ، یک نوع ویزای دائم است که هنگام درخواست این ویزا می تواند اعضای خانواده خود را به همراه برد .

لازم به ذکر است که اعضای خانواده که متقاضی این ویزا هستند باید شرایط سلامتی و شخصیتی خود را رعایت کنند .

 

درباره ی پویا صنعتی

همچنین ببینید

مهاجرت و تحصیل در خارج ازکشور

کاستودین یا گاردین کیست؟ فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون حضور پدر و مادر یا …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 13 =