سه شنبه , ۲۱ آبان ۱۳۹۸
خانه / ویزا / همه چیز درباره ویزای کار کانادا

همه چیز درباره ویزای کار کانادا

Passport   visas همه چیز درباره ویزای کار کانادا

✅ آنهایی که در کانادا تحصیل میکنند اگر دارای شرایط زیر باشند، پس از اتمام تحصیلات به آنها ورک پرمیت تعلق میگیرد:

۱⃣ حتما موسسه ای که برای تحصیل انتخاب میکنند دارای DLI باشد. میتوانید اسم موسسه را از طریق لینک زیر سرچ کرده و چک کنید که آیا معتبر هست یا نه:

۲⃣ دوره تحصیل شما باید حداقل ۸ ماه باشد.
۳⃣ دوره تحصیل باید فول تایم باشد.
۴⃣ بخش کمی از آن به عنوان تحصیل آنلاین قابل قبول است و بخش اعظم آن باید در کانادا و به شکل حضوری برگزار گردد.
۵⃣ دوره تحصیل حتما باید پیوسته بوده و نباید حتی یک ترم آن را مرخصی گرفت.
۶⃣ اگر قبلا از این برنامه استفاده کرده اید دیگر مجاز به استفاده آن نیستید.
۷⃣ حتما باید طی ۹۰ روز پس از فارغ التحصیلی برای آن اقدام نمایید.
۸⃣ زمانیکه اقدام میکنید باید ویزای تحصیلی شما معتبر باشد.
۹⃣ اگر از بورسیه تحصیلی کانادا استفاده میکنید احتمالا این برنامه شامل شما نخواهد شد. (توضیحات در وبسایت اصلی مهاجرت کانادا موجود است که لینک آن در انتهای متن قرار داده شده)
🔟 اگر دوره تحصیل شما بین ۸ ماه تا ۲ سال است، ویزای کار شما نیز به همان اندازه دوره تحصیل خواهد بود‌. اما اگر بیش از ۲ سال تحصیل میکنید به شما ۳ سال ورک پرمیت تعلق میگیرد. سقف این اجازه کار هم ۳ سال است.
۱⃣۱⃣ به همسر شما در صورتی اجازه کار داده میشود که شما در زمینه تخصصی خود مشغول به کار باشید. (ناک ها ۰, A, B)

درباره ی مدیریت

به این وبسایت خوش آمدید

همچنین ببینید

انگلستان

انواع ویزای انگلستان

➖ ویزای تحصیلی Tier 4 ویزا تحصیلی tier 4 در انگلستان یکی از بهترین روش …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − دوازده =