سه شنبه , ۲۱ آبان ۱۳۹۸
خانه / گردشگری / ویزا تشخیص صلاحیت حرفه ای درآلمان

ویزا تشخیص صلاحیت حرفه ای درآلمان

schengen visa Rejected 300x145 ویزا تشخیص صلاحیت حرفه ای درآلمان

آلمان همچنان با داشتن اقتصاد پایدار ، نرخ بیکاری پایین و کمبود شغل در برخی مناطق خاص ، متخصصان را در سراسر جهان برای کار در این کشور ترغیب می کند . شما ممکن است تحت ویزا جستجو شغل ، در آلمان کار کنید و این امکان را برای شما فراهم می کند که در این کشور به دنبال شغل باشید یا ویزای اشتغال ، که مربوط به افرادی است که قبلاً در آلمان شغلی پیدا کرده اند. در هر دو مورد ، برای به دست آوردن شغل در آلمان باید چند شرط لازم را برآورده کنید ، از جمله این موارد ، داشتن شایستگی های حرفه ای مناسب برای موقعیتی که مایل به انجام آن هستید. با این حال ، برای اینکه صلاحیت های شما معتبر باشد ، باید فرایندی را تکمیل کنید که به آن شناخت صلاحیت های حرفه ای گفته می شود.

صلاحیت حرفه ای برای ویزای کار در آلمان⁣

از آنجا که تقریباً هر کشوری دارای سیستم آموزشی خاص خود است ، اغلب شرایط لازم برای همان مدرک حرفه ای از یک کشور به کشور دیگر متفاوت است. به همین دلیل ، آلمان دفتر تشخیص مسئولیت ایجاد کرده است که بررسی می کند صلاحیت حرفه ای خارجی شما معادل حرفه مرجع آلمان باشد. شما می توانید پس از دریافت ویزای اشتغال یا به محض ورود به آلمان در صورت ورود با ویزا شغلی ، به این کشور درخواست کنید.
اگر دفتر تشخیص مسئولیت بفهمد که صلاحیت شغلی که در کشور خود یا جاهای دیگر دریافت کرده اید ، معادل آن در آلمان نیست ، ممکن است شما مجبور شوید یک “اقدام جبرانی” را انجام دهید ، که یک امتحان یا یک دوره آموزش است . در این دوره صلاحیت های نظری و عملی را که ندارید به شما می آموزند تا بتوانید صلاحیت های حرفه ای را کسب نمایید .

✴️بنابراین ، هر شخصی که صلاحیت های حرفه ای خود را تا حدی برابر با مدارک حرفه ای آلمان نشان می دهد ، مجبور به گذراندن یک دوره تحصیلی جهت تعادل در تفاوت ذکر شده ، به عنوان یک برنامه آموزشی یا کارآموزی می باشد. برای شرکت در یکی از این دوره ها ، شما باید در آلمان باشید زیرا این دوره ها درکلاس های سراسر آلمان ارائه می شوند. بنابراین ، اگر هنوز در آلمان حضور ندارید ، لازم است ویزای لازم را برای شناسایی مدارک حرفه ای دریافت کنید. در غیر این صورت ، اگر در حال حاضر در آلمان هستید ، فقط می توانید دوره را ثبت کنید ، در صورت لزوم هزینه های لازم را بپردازید و در آن شرکت کنید.

درخواست ویزای شناخت

اگر می دانید برای ارزیابی مدارک حرفه ای ، چه نوع دوره یا امتحان را باید طی کنید ، روند درخواست ویزای آلمان برای تشخیص مدارک حرفه ای به اندازه ای که به نظر می رسد پیچیده نیست. شما باید چند مرحله مانند جمع آوری اسناد مورد نیاز و شرکت در مصاحبه در سفارت آلمان یا کنسولگری در کشور خود را دنبال کنید.

درباره ی پویا صنعتی

همچنین ببینید

مهاجرت و تحصیل در خارج ازکشور

استارت آپ  برنامه استارت آپ بر اساس طرح و ایده های نو در زمینه های …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + چهار =